Mobildiskotek

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Vi vil være dit foretrukne mobildiskotek

Står du og mangler et mobildiskotek, der både er professionelle rådgiverer og samtidig kan stable en god fest på benene? Så er du landet det helt rigtige sted!

EventDJs er udover en professionel DJ-leverandør, leveringsdygtig i et mobildiskotek. Derfor kan vi levere hele pakken til dit event, om end det er julefrokost, konfirmation, bryllup, voksenfest eller noget helt tredje. Vi har vi den rigtige DJ og ikke mindst anlægget der får det hele til at shine. 

Vi er landsdækkende, så hvis eventet skal afholdes på fyn, jylland, sjælland eller hovedstaden står vi klar til at hjælpe med DJ og mobildiskotek 

Er du allerede interesseret i at høre mere, om hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at ringe på +4531220005 eller benytte kontaktformularen.  

Mobildiskotek med lyd & lys

Når der bookes mobildiskotek er det lig med fest og farver, heriblandt skal lyd og lys spille max. Vi har flere års erfaring med afvikling af forskellige events, derfor har vi store og små højtalere og forskellige lyseffekter, der får eventet til at stråle. 

Fokus på musikken gør forskellen

Vi elsker musik og ikke mindst til, at se gæsterne danse = det er vores passion. Derudover er vi som leverandør og DJs interesseret i dig som arrangør og ikke mindst dine forventninger til musikken. Derfor vil vi forinden tage et møde hvor vi gennemgår musikprofilen til eventet. Dermed at DJ’en og mobildiskoteket mulighed for, at efterkomme lige præcis dine ønsker for et fantastisk event. 

Mobildiskotek med tilpasset priser

Vi går op i skræddersyet priser for, at du får det som du vil have det. Prisen for at leje et mobildiskotek med DJ, lyd og lys kan nemlig variere. Derfor er det vigtig for os, at kende dine ønsker for en succesfuld aften med os som mobildiskotek.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +4531220005 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen