Lej en DJ

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Lej en DJ og Få sat gang i festen

Årets fest skal fejres med et brag, hvor intet skal mangle. Heriblandt dansemusik og dygtig DJ, der ved hvordan den skal skæres. EventDJs har flere år erfaring med levering af DJ til fester.

EventDJs lejer DJs ud til arrangementer i hele Danmark og har derfor den rette løsning til din fest. Eventdjs er et hold af erfarne DJ’s, med hver vores kompetencer indenfor musik til fester. Derudover har vi flere års erfaring med et alsidigt publikum. Derfor har vi netop mulighed for, at parre den rigtige DJ og musik til din event. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde fest løsninger til voksenfester, ungdomsfester og professionel afvikling.

Lej en DJ allerede i dag. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på leje af en DJ. Vi sidder klar til at hjælpe. Bliv ringet op eller book en DJ og få tilsendt et tilbud.

Komplet lyd & lys

Som totalleverandør har vi mulighed for, at levere lyd og lys til eventet efter dine ønsker og behov – intet ønske er for småt eller stort. Vil du have eventet til den store guldmedalje, har vi store højttalere, konfetti kanoner, ild osv. Vil du hellere have en normal opsætning, er det dét vi stiller op med.

Musikken der passer til eventet

DJ’ens opgave er, at få sat gang i dansegulvet med den rigtige musik. Derfor planlægger vi sammen med jer, den rette playliste – så er musikken til eventet helt i top. Til de fleste events anbefaler vi en af vores professionelle allround-DJs, der ved hvad der er elsket hos et blandet publikum. Derfor er du sikret en event, med et blandet mix af gamle klassikere og de nyeste hits. Derudover er det også muligt for jer, at ønske sange under eventet. Så kom gerne forbi jeres servicemindet DJ.

Skræddersyet pris

Prisen for en leje af en DJ afhænger af flere elementer. Herunder kan der være flere ønsker du gerne vil have opfyldt som f.eks. stand-up comedy, snemaskine, konfetti-affyring eller andet. For at kunne sende et godt tilbud, mener vi at det er vigtigt at afdække dine behov og ønsker for en vellykket event.

Derfor ser vi frem til at høre om dit event. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen