DJ til reception

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Musik & DJ perfromance

Forinden arrangementet vil vi sammen fastsætte, den rigtige musik-profil og musikalske planlægning til jeres event. Hermed sikrer vi at musikken afvikles på de rigtige tidspunkter samt, at den rette musik bliver afviklet. Vi ved at de fleste events er forskellige, derfor kan der forskellige musik-præferencer. Vi anbefaler i denne forbindelse afvikling kendte akustiske versioner samt ukendte instrumental og vokal numre. Denne blanding sikre en opretholdelse af genkendelighed samt en hyggelig atmosfære. Hvis I har brug for en anden slags afvikling tager vi gerne en snak om jeres behov.

Professionelt lyd, lys & av

Vi stræber efter at levere den bedste oplevelse for jer og de deltagende gæster. Vi starter derfor med en forventningsafstemning for at sikre, at afdække jeres behov og ønsker for en succesfuld afvikling. Derfor vil vi i samarbejde, finde den helt rigtige løsningen inden for lys, lys, av og DJ performance.

Tilpasset priser

Prisen professionel afvikling af musik samt eventuelt lyd- og lysoplevelse, afhænger af flere elementer. Heriblandt kan I have specielle ønsker. Derfor mener vi at forudsætning for at sende et godt tilbud, er at kende jeres ønsker og behov for en vellykket professionel afvikling af musik..

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen