DJ til voksenfest

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Med en DJ til voksenfest fra EventDJs, har I dansegaranti

Er I på jagt efter den rigtige lyd & lys oplevelse samt DJ til voksenfesten? Så er I kommet det rigtige sted.

EventDJs er totalleverandør af DJ’s med komplet anlæg til voksenfester i hele Danmark. Derfor vi kan levere alt, hvad I har brug for, at holde et brag af en voksenfest. EventDJs er en sammenslutning af kompetente DJ’s og eventspecialister med flere år i branchen. Derfor leverer vi altid et topniveau til jeres voksenfest.

DJ til voksenfest

De fleste af vores DJ’s er allround DJ’s, hvilket vil sige, at vi kan spille til de fleste arrangementer for et blandet publikum. Derfor er vi stolte over, at kunne levere DJ til forskellige voksenfester heriblandt fødselsdagbryllupjulefrokostfirmafest mm.

Musikken til voksenfesten

Forinden arrangementet fastsætter vi i samarbejde den rette musik-profil, hvilket er med til at sikre at DJ’en til voksenfesten spiller den “rette” musik. Til de fleste voksenfester anbefaler vi, som sagt en af vores rutinerede allround-DJs, der ved hvad der der er et hit hos et blandet publikum. Derfor er I sikret en voksenfest, med et blandet udvalg af dansemusik heriblandt de gamle numre og de nyeste hits. Det er selvfølgelig også muligt at ønske musiknumre under festen. Så kom gerne forbi vores erfarne DJ til voksenfesten.

Komplet lyd & lys

Intet ønske er for småt eller stort. Vi har mulighed for at levere alt hvad i ønsker vedrørende lyd- og lys oplevelsen. Derfor skræddersyer vi altid sammensætning af udstyr, så det passer efter jeres fest. Heriblandt har vi mulighed for at levere effekter der passer til et givent tema eller av-udstyr til en prisoverrækkelse eller sjov indslag. Mulighederne er mange, derfor ser vi frem til at høre om jeres arrangement

Tilpasset priser

Prisen på en leje af en DJ til voksenfest samt komplet anlæg afhænger af flere elementer. Heriblandt kan der være specielle ønsker I gerne vil have indfriet. Derfor mener vi at forudsætning for at sende et godt tilbud, er at kende jeres ønsker og behov for en vellykket voksenfest.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen