DJ til reception

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Skab den perfekte atmosfære med en DJ til reception 

Står du afholde reception og mangler derfor en DJ der er med til at sætte stemningen, med atmosfæriske toner samt lyd og lys. 

Vi har flere års erfaring med afvikling af stemningsmusik til receptioner i hele Danmark. Her har vi erfaret, at en DJ giver receptionen den perfekte stemning samt en rar atmosfære der opfordrer gæsterne til at blive og socialisere. Som professionel leverandør kan vi selvfølgelig levere en totalløsning der indeholder DJ-performance, lyd, lys og av. 

Vi er landsdækkende, så hvis du mangler en DJ til reception på fyn, jylland, sjælland eller i hovedstaden står vi klar til at hjælpe.

Er du allerede interesseret i at høre mere, om hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at ringe på +4531220005 eller benytte kontaktformularen.  

Tilpasset lyd og lys til receptionen

For at kunne efterkomme jeres ønsker så bedst som muligt, sørger vi altid for, at afstemme forventningerne med jer. Hermed sikres at I får den bedste løsning som muligt. Vi har i denne forbindelse mulighed for, at levere velspillende lyd, lys og av til receptionen. Dette kommer selvfølgelig altid, an på omfanget af eventet, men vi er fleksible og skal nok finde den bedste løsning til jeres behov.

Velspillende musik & DJ til reception

Vores DJ’s har flere års erfaring samt en blandet interesse for musik. Derfor er det vigtigt for os, at kende jeres musik-præferencer for, at finde den helt rigtige DJ til receptionen. Derfor vil vi forinden eventet fastlægge musikprofilen og stilen for receptionen.

Tilpasset priser

Prisen for at leje af en DJ til reception samt tilhørende lyd- & lys opsætning afhænger af flere faktorer. Derfor vil vi meget gerne afdækker jeres behov, før vi sender et god uforpligtende tilbud på DJ til reception.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen