DJ til produktlancering

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Sæt streg under eventet med en kompetent DJ og samarbejdspartner

Skal I lancere et nyt produkt eller projekt og mangler i denne forbindelse en kompetent samarbejdspartner til afvikling af stemningsmusik samt tilhørende lyd og lysoplevelse, så står vi klar til at hjælpe. Vi er en professionel og engageret samarbejdspartner for netop jeres produktlancering. Med flere års erfaring inden for afvikling af lys, lys, AV samt Dj performance mener vi, at vi kan skabe en unik oplevelse for jeres virksomhed og deltagende gæster. Derfor ser vi frem til at høre om jeres lancering. Tag allerede kontakt i dag.

Tilpasset lyd, lys og av

Vi stræber efter at efterkomme jeres ønsker og behov. Derfor indgår vi i projektet som en professionel samarbejdspartner og går derfor passioneret ind i jeres produktlancering. Derfor vil vi i samarbejde finde den helt rigtige løsningen inden for lys, lys, av og DJ performance. Der er intet ønske der er for småt eller stort, derfor hører vi gerne om jeres drømme og ønsker for et succesfuldt arrangement.

Musikafvikling & DJ til produktlancering

Musikken vil som oftest blive afviklet i et dæmpet lydniveau, der giver gæsterne mulighed for, at tale sammen. Herved iscenesættes den hyggelige stemning og fortryllende atmosfære. DJ’en vil i denne forbindelse afvikle kendte akustiske versioner samt ukendte instrumental og vokal numre. Dette gøres for at sikre en afbalanceret musikadsprædelse samt opretholdelse af den gode atmosfære.

AV afvikling og produktion

Vi står klar til at hjælpe med afvikling af video og power-point shows. Herved sikres et stabilt flow i oplevelser. Derudover giver det jer som arrancør mulighed for, at fokusere på jeres gæster

Skræddersyet priser

Prisen for at leje komplet lys, lys og DJ til produktlancering afhænger af flere elementer. Vi værdsætter ordentlighed, hermed har vi ikke mulighed for, at skilte med en standardpris. Derfor mener vi at forudsætningen for, at kunne give en god pris er at kende forudsætningerne. Derfor ser vi frem til at høre om jeres produktlancering.

Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld kontaktformularen så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen