DJ til modeshow

Skab den rigtige stemning med en DJ til modeshowet fra EvnetDJs

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Skab den rigtige stemning med en DJ til modeshowet fra EvnetDJs

Skal I afholde modeshow og mangler en erfaren samarbejdspartner til afvikling af baggrundsmusik samt tilhørende lyd- og lysoplevelse, så er vi klar til at hjælpe. Vi har flere års erfaring med professionelle afviklinger, heriblandt modeshows i forskellige størrelser. Hermed sagt er der ikke et modeshow der er for stort eller småt. Vi betegner os selv som værende engagerede og proaktive om dit event. Derfor ser vi frem til, at høre om jeres modeshow.

Musikafvikling & DJ til modeshow

Forinden modeshowet planlægger vi sammen den helt rigtige musikprofil samt fastlæggelse musiknumre under selve showet. Hermed sikre vi, at I får den musikalske oplevelse I ønsker jer. Under ankomsten foreslår vi, at DJ’en spiller noget afdæmpet stemningsmusik, hvorefter de fastlagte numre afvikles under selve modeshowet. Endeligt vil DJ’en afvikle stemningsmusik imens gæsterne forlader det vellykkede modeshow. Herved sikres opretholdelse af en god musikalsk atmosfære for et godt modeshow fra start til slut.

Tilpasset lys, lys og av

For at sikre de bedste forudsætninger for et god arrangement, tilpasses lyd, lys og av efter jeres behov. Derfor vil vi i samarbejde fastsætte den helt rigtige løsning. Vi ser os selv som en passioneret samarbejdspartner. Derfor gør vi vores forarbejde for, at afvikle det bedste modeshow, med alt hvad det indebære. Derfor hører vi gerne om jeres drømme og ønsker for et succesfuldt event.

AV afvikling og produktion

Vi står klar til at hjælpe med afvikling af video eller billeder via vores projektor eller LED væg. Dette kan evt. bruges som en visuel tilføjelse som en del af showet eller mellem de enkelte shows. Mulighederne er mange, derfor ser vi frem til at høre, hvad du har brug for.

Skræddersyet priser til modeshowet

Prisen for at afvikling af DJ til modeshow samt lyd & lys løsninger afhænger af jeres behov. Derfor har vi ikke en fast pris, da vi mener at de bedste forudsætnigner for at kunne sende et godt tilbud er at kende jeres behov og ønsker

Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen