DJ til konfirmation

Få familie og venner på dansegulvet med en erfaren DJ​ til konfirmationen

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Med en DJ fra eventdjs.dk har I festgaranti

Konfirmationen står for døren og I har fået styr på det meste, men I vil gerne tage festen op på et højere niveau, hvor den bliver husket som en “rigtig” god fest – og hvad er en fest uden musik? Hos EventDJs har vi mulighed for, at leverer skræddersyede anlægsløsninger og en erfaren Allround-DJ, der kan sætte gang i festen med alsidig dansemusik. Ved at vælge en DJ, lyd og lys fra EventDJs, vælger I en musikalsk samarbejdspartner der sørger for alt vedrørende musikken til festen. Derfor kan I som arrangør nyde festen og musikken. Vores allround-DJ’s har flere års erfaring og ved derfor ved de hvad der rør sig hos de voksne og de unge. Derfor kan i trygt lade musikken stå til vores kompetente DJ til konfirmation

Lyd & lys der passer til omgivelserne

Når I vælger lyd, lys og DJ til konfirmation fra os, kan I få det som I ønsker det. Som totalleverandør har vi mulighed for, at efterleve alle jeres ønsker vedrørende lyd & lys til konfirmationen. Vil I have en konfirmationsfest til den store guldmedalje, har vi store højttalere, konfetti kanoner, ild osv. Vil I hellere have en normal opsætning, der passer til de fleste konfirmationer er det dét vil leverer

Musikken til konfirmationen

Som DJ til konfirmation, ved vi hvad der generelt rør sig ved et blandet publikum. Dog er det konfirmandens fest og derfor kan der være flere ønsker vedrørende musikken der skal spilles til festen. Derfor tager vi indledningsvis en samtale vedrørende den rette musikprofil som I vil have til konfirmationen. I denne forbindelse opfordrer vi også, at I laver en playliste med musikønsker. Denne playliste bruger den pågældende DJ til inspiration, for valget af musikken på den store dag. Der er også mulighed for at gæsterne til konfirmationen, kan ønske sange under arrangementet, så de skal ikke tøve med at komme forbi DJ’en.

Skræddersyet priser

Da de fleste fester ikke er identiske, beregnes prisen ud fra flere faktorere. Prisen bestemmes for eksempel ud fra deltagerantallet, estimeret spilletid, lyd- & lysopsætning samt individuelle ønsker. Læs mere om vores priser her.

For at kunne sende et godt tilbud, mener vi derfor at det er essentielt at afdække jeres behov for en vellykket konfirmation. Derfor ser vi frem til at høre fra jer.

Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen