DJ til julefrokost

Med en DJ til julefrokost fra eventdjs.dk har I festgaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Alle gæster gik hjem og sang “åh ja, åh ja, åh”

Årets julefrokost skal fejres med en kæmpe fest, hvor intet skal mangle. Heriblandt dansehits og en dygtig DJ, der ved hvordan man sætter gang i festen. Vi er leverandør til fester i hele landet og har derfor den rette DJ til jeres firmafest. EventDJs er en alliance af erfarne DJ’s, med hver deres musikalske kompetencer og bred erfaring med et blandet publikum. Derfor har vi netop mulighed for, at finde den rigtige DJ og musik til jeres julefrokost.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på DJ til julefrokost. Vi er klar til at hjælpe jer.

Festligt lyd & lys

Da julefrokoster ikke er identiske, tilbyder vi forskellige sammensætninger af udstyr, så aftenen bliver fuldkommen. Vi sørger derfor altid for, at matche sammensætning af udstyr så det passer til julefrokostens størrelse og behov. Vi er leveringsdygtige i det store show med forskellig effekter f.eks. røgmaskine, stemningsbelysning, store højttalere, mm. Hvis det passer bedre med et simpelt setup, kan dette sagtens lade sig at gøre.

Musikken til et brag af en julefrokost

For at DJ’en til julefesten kan spille det rette musik, planlægger vi sammen den rette playliste til jeres julefrokost. Til julefester anbefaler vi en af vores erfarne allround-DJs, der ved hvad der er populært hos et mikset publikum. Derfor er I sikret en fest, med et blandet mix af gamle klassikere, julemusik og de nyeste hits. Derudover er det også muligt for jer, at komme med ønsker under festen. Så kom gerne forbi jeres servicemindet DJ.

Skræddersyet priser

Prisen fastsættes individuelt ud fra flere faktorer. Herunder kan der være specielle ønsker I gerne vil have opfyldt som for eksempel stand-up comedy, snemaskine, konfetti-affyring eller andet. For at kunne give et skræddersyet tilbud, mener vi at det er essentielt at afdække jeres behov og ønsker for en vellykket julefrokost.

Derfor ser vi frem til at høre om jeres julefest. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld blanketten, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen