DJ til fødselsdag

Hold fødselsdag med en DJ, der spiller for dig og dine gæster!

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Med en DJ til fødselsdagsfesten fra os har I dansegaranti

Skal du afholde en mindeværdig fødselsdagsfest, med en DJ til at sætte gang i festen – så er du ikke gået forgæves. Eventdjs.dk er leverandør af DJ til fødselsdagsfester. Hvilket vil sige at vi kan tilbyde alt hvad du har brug for, at holde en uforglemmelig fest. Vi er et hold af rutinerede DJ’s, med hver vores kompetencer indenfor musik til fester. Derudover har vi flere års erfaring med et kræsent publikum. Det sikrer, at I får præcis den musik og stemning, som falder i smag hos gæsterne til fødselsdagen.

Derfor kan du roligt kontakte os, hvis du fylder år og skal afholde en uforglemmelig fødselsdagsfest. Udfyld formularen allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak om en DJ til din fødselsdag.

Festligt lyd & lys

Intet ønske er for stort eller småt. Vi har mulighed for at efterkomme dine behov vedrørende lyd og lys. Derfor skræddersyer vi udstyrslisten, så det passer til dit behov. Skal du holde årets fødselsdag med de største højttalere og et lysshow, det kan ses fra den anden ende af byen, kan vi levere det. Hvis du vil holde en “normal” fest, kan vi sagtens levere et simpelt set-up der passer til mange fester.

Musikken der passer til fødselsdag

For at DJ’en til fødselsdagen kan spille det rette musik, planlægger vi sammen den rette playliste til din fødselsdagsfest. Derudover tager DJ’en altid imod ønsker på aftenen – så tøv ikke med at svinge forbi vores festlige DJ til fødselsdagen.

Skræddersyet priser

Prisen for en DJ til fødselsdag afhænger af flere faktorer. Prisen bestemmes for eksempel ud fra deltagerantallet, estimeret spilletid, lyd- & lysopsætning samt individuelle ønsker. For at kunne sende et skræddersyet tilbud, mener vi at det er vigtigt at afdække dine behov og ønsker for en vellykket fødselsdagsfest.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen