DJ til firmaevent

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Med en DJ til firmaevent er i sikret musikalsk underholdning for ansatte og gæster

Skal I holde et firmaevent? Så er I kommet til det rigtige sted!

EventDJs leverer lyd, lys og DJ til firmaevents i hele landet. Derfor kan vi hjælpe jer, ligegyldigt om i afholder et firmaevent på Sjælland, Fyn eller Jylland. Vi ved at firmaevents kan have et forskelligt formål. Så om end det er en produktlancering, kundeaften eller en konference, står vi klar til at assistere med ekspertviden indenfor lyd, lys og musikalsk afvikling. Derfor er vi også klar til, at høre om lige præcis jeres event.

Hvem er vi

EventDJs er et stærkt hold af af kompetente DJ’s og eventspecialister med flere års erfaring i branchen. Derfor tør vi godt love et topniveau når I samarbejder med os. Vi vil i denne forbindelse beskrive os selv som passionerede og ambitiøse, hvilket også afspejles i den måde vi arbejder på.

Musikafviklingen der skaber den rigtige stemning

Vi er bekendt med, forskellen mellem diverse firmaevents. Derfor fastsætter vi forinden eventet den rigtige musik-profil, hvilket er med til, at sikre at den rette musik bliver afviklet til jeres firmaevent. Hermed mener vi, at vi kan efterkomme forventningerne, hvad end det er til en reception, produktlancering, modeshow, kundeaften eller noget helt tredje.

Komplet lyd & lys

Intet ønske er for småt eller stort. Derfor skræddersyer vi altid sammensætning af udstyr, så det passer efter jeres firmaevent. Heriblandt har vi mulighed for at levere dekorationsbelysning til receptionen eller produktlanceringen samt velspillende højtalere der passer ind i omgivelserne.

Skræddersyet priser

Prisen på en leje af en DJ til firmaevent samt tilhørende lyd- & lys oplevelse afhænger af flere elementer. Heriblandt kan I have specielle ønsker til jeres firmaevent. Derfor mener vi at den bedste forudsætning for, at kunne sende rigtig godt tilbud, er at få afdækket jeres behov for et godt firmaevent.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen