DJ til fest

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Vores DJ er klar til at sætte gang i festen

En af de store fester står for døren og I skal til, at vælge den rigtige DJ, til et brag af en fest hvor, dansemusikken ikke skal mangle. Vi er leverandør af DJ til fester. Det vil sige at vi kan tilbyde alt hvad I har brug for, at holde en uforglemmelig fest. Vores DJ’s har flere år på bagen og stor erfaring med forskellige fester samt et blandet publikum i alle aldre. Det sikrer, at I får netop den musik og stemning, som falder i smag hos gæsterne til festen. Vi har mulighed for, at levere erfarne DJ’s med komplet anlæg, til forskellige fester for eksempel bryllup, firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmationer med mere.

I kan derfor roligt kontakte os, hvis I skal afholde en uforglemmelig fest. Udfyld formularen allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak om en DJ til fest.

Lyd & lys til festen

Når I vælger en DJ til fest fra eventdjs.dk, kan I få det som I ønsker det. Som totalleverandør har vi mulighed for, at levere alle jeres ønsker vedrørende lyd & lys til fest. Dermed har vi mulighed for, at levere højttalere og et lysshow, det kan ses og høres fra den anden ende af byen. Hvis I vil holde en “normal” fest, kan vi sagtens levere et simpelt set-up der passer til mange fester.

Tilpasset musik

Hos EventDJs samarbejder vi med jer om, at planlægge den rigtige playliste til jeres fest. Hermed sikre vi at dansehitsne passer til jeres ønsker. Vores allround-DJ’s har mange års erfaring og ved derfor hvad der er populært hos de voksne og unge. Derfor kan i trygt lade dansemusikken stå, til jeres dygtige DJ til festen. DJ’en vil blandt andet spille de gamle klassikere samt det nyeste musik. Derudover er det også muligt for jer, at ønske sange under festen. Så kom gerne forbi jeres festlige DJ.

Skræddersyet priser

Prisen beregnes individuelt ud fra flere parametre. Herunder kan der være specielle ønsker I gerne vil have opfyldt som f.eks. stand-up comedy, snemaskine, konfetti-affyring eller andet. Vi mener derfor at den rigtige forudsætning for, at kunne give et godt tilbud, er at kende jeres ønsker. Derfor ser vi frem til at høre om jeres fest. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen