DJ til butiksevent

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Med en DJ til butiksevent, er den musikalske atmosfære sikret

Skab en festlig stemning ved Open by Night eller brug musikken til, at skabe en god atmosfærer overfor jeres kunder.

Vi har flere års erfaring med afvikling af musik i butikker i hele Danmark, herunder til Open by Night, kunde- & klubaftner. Her har vi erfaret, at en DJ giver arrangementet det ekstra pift, hvilket også er årsagen til, at vi tilbyder dette som en enkeltstående service. Heriblandt har vi mulighed for at levere en totalløsning til butiskeventet bestående af musik, lyd og lys.

Tilpasset lyd og lys til butiksevent

For at kunne efterkomme jeres ønsker så bedst som muligt, sørger vi altid for, at afstemme forventningerne med jer. Hermed sikres at I får den bedste løsning som muligt. Vi har i denne forbindelse mulighed for, at levere velspillende lyd, lys og av til butiskeventet. Dette kommer selvfølgelig altid, an på omfanget af eventet, men vi er fleksible og skal nok finde den bedste løsning til jeres behov.

Den rigtige DJ til butiksevent

Vores DJ’s har flere års erfaring samt en blandet interesse for musik. Derfor er det vigtigt for os, at kende jeres musik-præferencer for, at finde den helt rigtige DJ til butiksevent. Derfor vil vi forinden eventet fastlægge musikprofilen og stilen for butiksevent.

Skræddersyet priser for leje af DJ til butiksevent

Prisen for at leje af en DJ til butiksevent samt tilhørende lyd- & lys opsætning afhænger af flere faktorer. Derfor vil vi meget gerne afdækker jeres behov, før vi sender et god uforpligtende tilbud på DJ til butiksevent.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen