DJ til bryllup

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Med en DJ til bryllup fra os har I festgaranti​

Et bryllup er en af livets store fester, som vil blive husket mange år efter. I har planlagt det hele, men der mangler musikken. Så er det lige en af vores bryllup DJ I skal booke. Hos eventdjs.dk får du erfarne Dj’s, som ved hvordan man tilpasser den rette musik til jeres bryllup, så I får en helt perfekt dag. Eventdjs.dk er totalleverandør af DJ til bryllup. Hvilket vil sige at vi kan tilbyde alt hvad I har brug for, at holde et godt bryllup. Vores DJ’s har flere år på bagen og stor erfaring med forskellige fester samt et kræsent publikum i alle aldre. Hermed er vi sikre på at finde den perfekte musik og DJ til jeres bryllup.

Smukt lyd & lys

Vi kan tilbyde alt udstyr lige fra mikrofoner til lys mm. Det vil være mulighed for at jeres toastmaster kan lave en aftale med os, så vi kan vise hvordan mikrofonen virker til dem der skal holde tale. Når der så skal være fest på dansegulvet sørger for al det lys og udstyr som I kunne tænke jer. Så alle får en perfekt bryllupsfest. Læs mere om vores opsætninger her.

Musikken til det rette bryllup

Hos eventdjs.dk samarbejder vi med jer om, at planlægge den rette playlist til lige præcis jeres bryllup. Vi snakker med jer igennem hele samarbejdet for, at tilrettelægge den rette playlist og valget af musikken til brylluppet. Som bryllup Dj’s kan vi leverer lige præcis den musik I ønsker. Vi leverer altid en høj standard, og er altid klar til at tilrettelægge musikken, så musik bliver som I vil have det. Der er også mulighed for at gæsterne til brylluppet kan komme med ønsker til sange. Vi kan tilbyde al slags musik, det skal bare siges til jeres DJ til brylluppet, så skal der nok blive fest.

Skræddersyet priser

Prisen på en DJ til bryllup afhænger af flere elementer. Heriblandt beregnes prisen overordnet ud fra antallet af deltagende, estimeret spilletid, lyd- & lysopsætning samt individuelle ønsker. Vi mener derfor at den rigtige forudsætning for, at kunne give et skræddersyet tilbud, er at kende jeres ønsker.

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen