DJ til åbent hus

Med en DJ fra EventDJs har du 100% fest- & dansegaranti

Når du vælger en løsning fra eventdjs får du

Lej en DJ til åbent hus hos os og få den rigtige musikalse stemning

Søger I musikalsk underlægning og underholdning til jeres åbent hus? Så er I kommet det rette sted.

EventDJs er landsdækkende leverandør af anlæg samt DJ til åbent hus arrangementer. Derfor kan I roligt tag fat i os. Vi er et stærkt sammentømret netværk af kompetente DJ’s, med hver vores kompetencer. Derfor er vi sikre på, at vi kan finde den helt rigtige DJ til jeres event.

Lyd & lys der passer til jeres åbent hus

Vi ved at der er forskel på åbent hus-arrangementer hvilket også resultere i, at ønskerne til lys og lys oplevelsen er forskellig. Derfor sætter vi en ære i, at afdække jeres behov vedrørende lyd og lys. Så vi derfor kan tilbyde den helt rigtige sammensætning effekter og lydoplevelse. Her kan vi eventuelt tilbyde dekorationsbelysning, projekter til afvikling af billede og video samt mikrofoner til taler og underholdning. Mulighederne er mange, derfor ser vi frem til, at høre om jeres åbent hus-event.

Musik & DJ til åbent hus

Som oftest afvikles musikken i et dæmpet niveau, der giver gæsterne mulighed for, at konversere i den hyggelige musikalske stemningen. Derfor er det DJ’ens fornemste opgave at sprede en god stemning med nøje udvalgt musik. Heriblandt vil DJ’en afvikle akustiske versioner af kendte musiknumre som vil vække interesse fra dine gæster samt supplerende ukendte instrumental og vokal numre der supplere sådan arrangementer.

Tilpasning af musik & professionel fleksibilitet

Vi ved at de fleste arrangementer er båret af en eller flere genre. Derfor fastsætter vi forinden eventet den rigtige musik-profil. Herved sikre vi at DJ’en afvikler den rette musik til jeres åbent hus.

Skræddersyet priser

Prisen på en leje af en DJ til åbent hus samt tilhørende lyd- & lys opsætning afhænger af flere faktorer.t. Derfor vil vi meget gerne afdækker jeres behov, før vi sender et god uforpigtende tilbud på DJ til åbent hus

Derfor glæder vi os til at høre fra jer. Tag allerede kontakt til os i dag på telefon +45 31 22 00 05 eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Hej, vi bruger cookies, for at forbedre brugeroplevelsen